Notícies del club 26 i 27 Juny de 2021.

Senior A
Infantil A
Alevi
Aleví
Aleví
Marina
Aleví campionat Espanya

C.B. Sueca-Fustes Bonet

Dinar de cloenda temporada

El patrocinador del primer equip, Sergio Bonet, la regidora d’esports Celia Beltran, el president del club Miquel Furió, junta directiva, jugadors i cos tècnic acomiadaren una temporada d’excel·lents resultats esportius.

Al dinar es destacà la progressió de l’equip, l’esforç i la superació de les dificultats que han hagut de superar, lesions i la covid. També es comentà el treball que està fent-se per tal de prepara la nova temporada amb molta il·lusio.

 

Fase d’ascens a lliga infantil autonòmica 

C.B. Sueca-Clínica Laliga

Subcampions! L’infantil CBS Clínica Laliga cau en la final preferent. El rival en la final, el Maristes de València demostrà ser un equip amb molts recursos, tant en defensa com en atac. Els jugadors suecans en els dos partits disputats el passat cap de setmana van estar molt a prop en el marcador, peró les errades en els llançaments lliures impediren aconseguir el títol. En els dos encontres es va viure un gran ambient, amb els dos pavellons de gom a gom, tot i respectant les mesures covid. Com a finalista, el C.B.Sueca-Clínica Laliga també aconsegueix el premi de l’ascens a la lliga autonòmica. Enhorabona a tots els jugadors! Heu realitzat una grandíssima temporada, i no hi ha derrota, hi ha aprenentatge.  

 

Fase d’ascens a lliga aleví autonòmica

C.B. Sueca-Clínica Laliga

Dimecres i dijous es disputaran els 2 últims partits de la temporada per a l’equip suecà, davant el C.B. Castelló, per tal d’aconseguir l’última plaça (tercer lloc) d’ascens a la lliga autonòmica. El dia 1, dijous, partit de tornada a Sueca (pavelló de les Oliveretes) a les 19’30h

 

Fase d’ascens a lliga aleví preferent 

C.B. Sueca- Tallers AUTOAVENIDA

L’equip aleví zonal CBS Talleres Autoavenida guanyà el primer partit de quarts de final, fase d’ascens a la lliga preferent, davant el Dénia Bàsquet (70 - 65), però caigué derrotat a terres alacantines en el partit de tornada per 48-28. Gran temporada dels jugadors suecans en el seu primer any en la categoria.

Campionat minibàsquet (alevins)

La jugadora del C.B.Sueca, Marina Lletí, ha disputat amb l’equip valencià el campionat de seleccions autonòmiques a la ciutat de Cadis. Amb 2 victòries i una derrota, en l’últim partit davant la selecció de Canàries, després de 2 pròrrogues, no s’aconseguí passar a semifinals per un punt. Sisena posició final i una gran experiència i actuació de Marina que acabarà la temporada amb l’equip C.B.Sueca-Clínica Laliga disputant els partits per al 3r lloc de la fase d’ascens a la lliga autonòmica.