Notícies del club 3 i 4 de juliol 2021.

Sènior EBA
Alevins

Una vegada presentada la documentació exigida per la FEB (Federació espanyola de bàsquet) la inscripció per a jugar la temporada 2021-2022 en la lliga EBA,  ha estat aprovada per aquesta federació, i la junta directiva, direcció esportiva, amb el patrocini de Fustes Bonet i el suport de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports de Sueca, ja s’han posat en marxa pel repte esportiu i social que suposa aquest ascens, gràcies a la gran temporada del C.B. Sueca-Fustes Bonet. Els propers dies informarem de les noves incorporacions a la nostra entitat, que formarà part del grup E, vint-i-quatre equips que hauran de ser distribuïts geogràficament per la FEB i la FBCV.

 

El CBS Fustes Bonet presentà dijous vesprada a Oliveretes dos nous jugadors de cara a la nova temporada. Hass Lemnini i Álvaro Martínez venen a reforçar la pintura i la direcció de l’equip. Cal destacar l’ambició amb què arriben al club per afrontar el nou repte de lliga EBA.

 

Fase d’ascens a la lliga autonòmica categoria aleví

El C.B. Sueca-Clínica Laliga aconseguí el tercer lloc en la fase d’ascens a la lliga autonòmica, i l’ascens, gràcies a les dues victòries davant el C.B. Castelló, 41-71 i 62-52. L’equip suecà demostrà la seua superioritat i finalitzà una gran temporada, davant un nombrós públic que va saber premiar el seu joc.