UCAM MÚRCIA 77 - C.B. SUECA 58

El C.B. Sueca perdé davant el filial de l'UCAM de Múrcia -ACB- en un partit que anà de més a menys. El primer quart fou molt disputat, amb dos equips que intentaven imposar el seu ritme de joc, i on destacà un encertat Josep Santamatilde, autor de 10 punts; m.4: 8-8, m8: 11-16, per arribar a la fi del primer quart amb un 16-19 favorable als suecans. Al segon quart, els jugadors murcians intensificaren la seua pressió defensiva, i en atac marcaven les diferències amb el seu encert anotador en els llançaments triples (4 en el quart i 9 en total). Al descans el marcador era de 41-35. A l'inici del tercer quart semblava que es podien retallar les diferències: m2: 41-39, però els àrbitres deixaren d'assenyalar moltes faltes dels locals, que havien d'esperar al tercer contacte per tal de considerar infracció. Així, amb un parcial de 10-0, els locals començaven a trencar el partit (51-39), i els suecans notaven la falta de dos especialistes de triples, Nardo i Javi, que guanyaven amb claredat els murcians (9-2). Final del tercer quart: 57-47. En l'últim quart el Múrcia continuava amb el seu encert anotador i una defensa molt dura permesa pels àrbitres, que davant les protestes suecanes, assenyalaven tècniques i antiesportives, i així d'un 59-50, al minut 3, es passà a un 70-50, al minut 6, que sentenciava el partit.
Jugaren: Andreu (3), Josep (10), Bruno (7), Carles (7), Bolufer (13), Luis (8), Carlos (3), Raül (3).Gedas (2) i Ximo (2).