Notícies del club 18 i 19 de setembre de 2021

Sènior

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet es presenta davant la seua afició, a la pista de les Oliveretes, dissabte passat i amb aforament reduït, i tingué com a rival el Nou Bàsquet Torrent, que fou el guanyador del III Memorial Philippe Gay.

L’equip entrenat per Raül Matoses demostrà una millora en el seu joc i competí davant un rival molt dinàmic fins els últims minuts de l’encontre.

El primer quart fou un d’un gran nivell i encert dels dos equips, com així ho demostra el parcial de 21-19. Al segon quart, els visitants aprofitaren les errades i imprecisions dels suecans que no podien anotar amb facilitat. Al descans: 28-36.

El tercer quart fou de gran intensitat defensiva i un dolent percentatge en el tir lliure: 45-50.

A l’inici de l’últim quart l’equip suecà capgirà el marcador i es posà per davant: m.4: 57-56. Els triples del Torrent i la falta d’encert dels suecans feren que el resultat final fora de 65-77.

Els joves júniors del club, Joan Sánchez i Ferran Penadés formaren part per primera vegada de l’alineació de l’equip EBA.