benjami
resultats
horaris

C.B. IFACH CALP  72- C.B. SUECA FUSTES BONET 76

Primera victòria del C.B. Sueca Fustes Bonet a la lliga EBA, que demostrà a la pista de Calp que pot competit en aquesta competició tan exigent. No fou fàcil, sinó molt complicada i que s'hagué de resoldre en la pròrroga després de remuntar una diferència de 17 punts i en un final d'infart, abans d'arribar al temps afegit.

Els de Raül Matoses dominaren en els primers minuts de l'encontre, més encertats en atac i controlant el rebot defensiu. Minut 3: 0-5. Poc a poc, els alacantins ajustaren la seua defensa i provocaren les errades i precipitacions en els llançaments dels suecans, que veien com el Calp es posava per davant al marcador al minut 5: 8-5. El primer quart finalitzà amb el resultat de 20-13, amb un alt percentatge d'encert en els llançaments triples dels locals.

Al segon quart, el Calp anava augmentant les diferències al marcador, amb el control del partit i sense reacció suecana. Al minut 5, els alacantins aconseguien el màxim avantage del partit: 36-19. Després d'un temps mort i un triple de Carlos, poc a poc el C.B.Sueca Fustes Bonet tornava a entrar en el partit: m.7: 36-27. I al descans s'arribava amb un 42-29, després de la reacció local.

Al tercer quart, els suecans intentaven mantenir-se en el partit i que els locals no el sentenciaren. L'encert en els llançaments de Jose, Carlos i Jona, i el domini sota els taulers de Vicent (13 rebots), no eren suficients per retallar les diferències, ja que les faltes antiesportives donaven molt d'avantatge als locals: m5: 52-42. En els últims minuts s'aconseguia millorar en defensa i arribar al darrer quart amb un mínim desavantatge: 56-50.

L'últim quart fou molt emocionant i amb final "emocionant". Els suecans, ja creien en la victòria, i anaven retallant les diferències fins arribar a aconseguir l'empat al minut 6: 59-59. La igualtat es mantingué al marcador fins l'últim minut, amb 62-62. En l'últim segon del partit, els àrbitres assenyalaren una falta molt discutida als suecans que suposava dos llançaments per a l'equip local. Es fallaren els dos tirs lliures i s'arribà a la pròrroga.

En el temps afegit de 5 minuts, els dos equips es mostraren molt encertats en els llançaments de tres i es mantenia la igualtat fins el minut 4: 72-71. Una gran actuació de Jose (amb 10 punts en este període extra) i dos bones defenses, deixaren el marcador en el definitiu 72-76.

Jugaren: Fèlix (7), Carlos (23), Jose (22), Joan (15), Vicent (2), Mihai (4), Mariano (1), Guille (2), Hassan, Gus, Miquel i Guillem.