Infantil
Alevi
Horaris

C.B. SUECA FUSTES BONET  63 - PICKEN CLARET 68

El C.B.Sueca Fustes Bonet no pogué aconseguir una nova victòria, i caigué derrotat davant el Picken Claret, que controlà el ritme del partit tot i administrant l'avantatge aconseguit en la primera part, a pesar de la reacció suecana en l'últim quart, però que no fou suficient per la pèrdua de balons i l'encert visitant en els llançaments triples.

L'inici del primer quart fou igualat, m2. (4-5), però les pèrdues de baló i la falta d'encert en els llançaments fou aprofitat pel Claret, molt encertat en els triples. per distanciar-se al marcador: m.5: 4-15. La reacció suecana vingué dels punts Joan i Carlos (màxim anotador del partit), que reduïen l'avantatge al minut 7: 12-17. Però un parcial de 0-7 deixava el resultat en un preocupant 12-24

Al segon quart, els de Raül Matoses ajustaren millor la defensa, amb més intensitat. Al minut 2, el resultat era de 18-26, i la minut 7 s'aproven a 5 punts 25-30. El resultat al descans fou de 28-36, amb un parcial favorable als suecans de 16-12.

El tercer quart es caracteritzà per les errades i pèrdues de baons pels dos equips, que benificaven l'equip visitant, tot i mantenint l'avantatge, M.5 : 30-39. Els tirs lliures foren millor aprofitats pel Claret que controlava el marcador: 37-47.

L'últim quart fou el millor de l'equip suecà, però esta vegada no fou suficient per a guanyar l'encontre, a pesar dels 26 punts anotats, ja que el Claret sempre tenia resposta, amb un triple o amb una recuperació de baló, per a mantenir l'avantatge al marcador; m.3: 44-49 (amb un parcial de 7-2), m 7: 54-61, m.9: 58-63. Final; 63-68.

Jugaren: Guille (6), Jose (11), Félix, Hassan (2), Vicent (2), Joan (14), Carlos (19) Mihai (9) Mariano, Gus, Miquel, Guillem