Benjamins
Sènior B
Horaris

C.B. BENIDORM 86 - C.B. SUECA FUSTES BONET 72

Una gran primera part del C.B.Sueca Fustes Bonet no es suficient per a derrotar el C,B, Benidorm que gràcies als llançaments triples (11, per 4 dels suecans), i al diferent criteri arbitral en la segona part, acabà guanyant l'encontre, amb un resultat final que no reflexa la diferència real entre els dos equips.

El primer quart començà amb els dos equips poc encertats en els llançaments, amb moltes errades i igualtat en els rebots. minut 5: 6-6. Aquesta igualtat es mantindrà fins els últims segons, i amb un triple de Joan s'arribava a la fi del quart amb el resultat de 10-12.

El segon quart fou el millor dels de Raül Matoses, tant en defensa com en atac, i amb un control del ritme i bona selecció dels llançaments de 2 (64 per cent), s'aconseguien avantatges al marcador sense que els locals poguereren reaccionar davant el bon joc suecà: m.3: 12-17, i al minut 4, la màxima diferència: 12-22. L'avantage es mantindrà fins el minut 8: 22-31. Els locals reaccionen, amb un joc més agressiu i encert en els seus llançaments, la qual cosa els permet reduir la diferència al marcador. Al descans: 30-34

En la segona part, el criteri arbitral canvià i s'assenyalaren més faltes personals. Algunes decisions, com faltes en atac, tècniques per protestar, feren que els suecans poc a poc baixaren la concentració i permeteren que els locals empataren l'encontre al minut 5: 38-38. Els triples locals, sobretot els del jugador local Astilleros (5 de 5), i les errades en les llançaments dels suecans, deixaren el marcador a la fi del tercer quart en 54-47.

L'últim quart fou controlat pels de Benidorm que mantenien l'avantatge de 6 punts fins el minut  5: 65-59. Avantage que augmentà gràcies als llançaments lliures (23 en total), per les faltes assenyaldes als jugadors suecans en estos últims minuts, que intentaven retallar les diferències. El resultat final fou de 86-72.

Jugaren: Carlos (9), Fèlix (13), Mihai (4), Vicent (12), Hassán (6), Joan (15), Jose (9), Guille (3), Miquel (1), Mariano i Gus.