Sènior Femení
Sènior
Horaris

C.B. PATERNA 69  - C.B.SUECA FUSTES BONET  49

El C.B.Sueca Fustes Bonet visitava la pista del líder del grup E-B de la lliga EBA amb 4 lesionats, i amb la nova incorporació del jugador de Costa de Marfil, Dibi, que aportarà més intensitat i defensa al joc suecà.

En el primer quart de l'encontre els dos equips eixiren a controlar el ritme del partit, amb defenses alternatives, tot i intentat dominar els rebots. Els de Paterna trencaren la igualtat dels primers minuts, 7.5 (m.4), i amb més encert en els llançaments triples i recuperacions de balons, aconseguiren un avantatge de 20-10.

Al segon quart, els de Raül Matoses exiren més concentrats, amb un Fèlix molt encertat en els seus llançaments, màxim anotador del l'encontre amb 25 punts, i l'entrada de Dibi amb els seus rebots (7), permeté als suecans apropar-se al marcador: 25-19 al minut 6. En els últims 4 minuts, les faltes personals (en tot el partit l'equip local llançà 24 tirs per 3 de l'equip suecà)  foren decisives perquè els de Paterna augmentaren el seu avantatge. Al descans, 37-24

El primer minut del tercer quart fou determinant amb dos pèrdues de baló dels suecans que acabaven amb triples del Paterna: 43-24. A més, un colp rebut pel base sueca Carlos (hagué de ser hospitalitzat) , deixava els suecans amb poques possibilitats de reduir les diferències. 56-32 a la fi del quart

En l'últim quart. l'entrenador suecà va donar minuts als jugadors de la banqueta, i estos demostraren il·lusió i efectivitat, tot i aconseguint un parcial favorable de 13-17. Resultat final: 69-49

Jugaren: Guille (4), Fèlix (25), Carlos (3), Joan (6), Vicent (5), Mihai (2), Mariano, Miquel, Gus (2), Dibi (2) , Guillem i Josep.