Cadet
Benjami
Arnau

C.B.SUECA FUSTES BONET 62 - C.B. ALDAIA ALPEL 74

La falta d'encert en els moments clau de l'encontre i la pèrdua de balons foren els factors determinants per tal que el C.B.Sueca Fustes Bonet no poguera guanyar un rival, l'Aldaia, amb més experiència en la categoria i que controlà el ritme de joc.

Els primers minuts del partit foren de domini suecà, amb un joc dinàmic en atac i bona defensa, així al minut 4 el resultat era de 9-6. Poc a poc els d'Aldaia fixaren millor la defensa sobre els jugadors de Raül Matoses, que perdien molts balons,  i es  mostraven més efectius en els seus llançaments, tot i arribant a la fi del primer quart amb 13-20.

El segon quart fou molt igualat.(19-19), amb els dos equips molts encertats en atac, Després d'uns minuts de domini visitant, m2. 17-25, l'equip suecà s'apropà al marcador, m. 4. 22-25, m. 5. 26-28, m.7: 30-33. En els darrers minuts, els d'Aldaia amb un jugador imparable; Hortelano amb 27 punts, es tornava a distanciar al marcador. Al descans: 32-39

Al tercer quart l'equip suecà realitzà una gran defensa, rebé solament 12 punts, que li permeté anar retallant la diferència al marcador, amb un encertat Joan (16 punts), Així d'un 37.47 al minut 4, es passà a un 45-50 al minut 8, i un esperançador 47-51 a la fi del quart.

A l'inici de l'últim quart es mantenia un mínim avantatge visitant: 49-55 (m.2), però les errades en atac i els triples visitants,deixaren el marcador en un preocupant 49-59 al minut 4. Avantage que es mantenia al minut 6: 54-63. La reacció suecana no arribà i a més fou castigat amb 2 tècniques per protestar que ja deixaren el marcador definitiu en 62-74.

Jugaren: Carlos (15),  Fèlix (6), Joan (16), Mihai (4), Vicent (5), Jose (15), Dibi (1), Guille, Mariano, Josep, Gus i Miquel.

El nostre jugador Armau Ripoll Pedralva de l’aleví IR2 CBS Talleres Autoavenida ha format part de la preselecció de la Federació Valenciana que es va celebrar diumenge passat, a Castelló de la Plana. Enhorabona Arnau! A seguir creixent!