Aleví
Horaris
Resultats

C.B.PICKEN CLARET  82  -   C.B. SUECA FUSTES BONET  84

El C.B.Sueca Fustes Bonet començà l'any 2022 igual que finalitzà el 2021, amb victòria i davant del tercer classificat del grup, que està jugant-se disputar la fase d'ascens a la lliga LEB Plata. L'equip suecà demostra, a pesar de les baixes, regularitat al llarg de tot el partit en una pista molt complicada i davant d'un rival que es veié superat pel bon joc suecà, en un encontre molt disputat (el millor de la temporada per als suecans), controlat sempre pels suecans, que es decidí en els últims segons.

L'equip entrenat per Raül Maroses va eixir a la pista molt concentrat i jugant al mateix nivell que els locals, un equip amb jugadors que tenen un gran percentatge d'encert en els seus llançaments de tres, que els permetia controlar el ritme de joc. Minut 3: 8-8. Al minut 7, els suecans aconseguien distanciar-se al marcador, amb un Jose molt encertat, i un parcial de 5-10: 13-18. El Claret reaccionà amb els punts i rebots del seu millor jugador, Marco (20 punts i 10 rebots), i empatà l'encontre 18-18. Un triple de Vicent deixava el marcador amb 18-21.

A l'inici del segon quart la igualtat es mantenia al marcador amb intercanvi de cistelles: m.3 23-23, m.5: 28-29. Al minut 8, amb Jose i Carlos imparables, s'aconseguia un avantatge de 7 punts (30-37)  fins arribar, amb una gran efectivitat en els llançaments (un 55 per cent en els llançaments triples, 11 de 20 en tot el partit) al descans amb un clar 35-43 favorable al suecans.

Al tercer quart, amb les rotacions a la banqueta, s'aconseguia mantenir l'avantatge: m.2 41-49, i el màxim avantatge al minut 3: 41-51. Els locals reaccionaren amb una defensa més agressiva per tal de recuperat balons i provocar errades en el joc suecà. Minut 6: 47-51. L'entrenador suecà demanà un temps mort per a corregir alguns desajustos en defensa i en atac. I així, amb un triple de Joan es parava la reacció del Claret i es reprenia el control del joc. M.8: 52-61. A la fi del quart: 58-64

L'equip suecà començà l'últim quart amb les idees clares, sense regalar balons (poques pèrdues al llarg del partit) i buscant sempre les millors opcions en atac. Minut 2: 61-69, m.4: 65-71. L'equip local intentà canviar el ritme de l'encontre, provocant moltes personals per tal d'enviar els jugadors suecans a la línia de tir lliure, i atacs ràpids. Així al minut 6 el resultat era de 72-73, m.8 74-78. El bon percentatge en els tirs lliures (un 76 % total i sense errades en els últims minuts) permeté arribar a l'últim minut amb un ajustat 79-82. A falta de 24 segons, el Claret empatava amb un triple: 82-82. Després d'un temps mort de Raül Matoses, amb una jugada preparada per a Jose, s'aconseguia en els últims segons guanyar un gran partit per 82-84

Jugaren: Carlos (29), Guille (3), Jose (28), Dibi (4), Vicent (5), Joan (15), Mariano, Miquel, Josep, Guillem i Ferran (júnior)