Benjamí
Horaris

EBA FASE PERMANÈNCIA

C.B. SUECA FUSTES BONET   73  -  S.C.D. CAROLINAS 64

El C.B.Sueca Fustes Bonet guanyà el primer partit de la fase de permanència a la lliga EBA, davant l'equip alacantí del Carolinas. És la quarta victòria consecutiva de l'equip suecà que demostrà la seua millora en defensa i l'aportació de la banqueta que va ser fonamental al llarg del partit.

El primer quart començà amb gran intensitat defensiva i poc encert dels dos equips en atac. Minut 2: 2-5 Minut 5:  8-8. Minut 8 :13-13. Els pivots de l'equip alacantí intentaven imposar la seua major envergadura per tal d'intimidar el joc suecà, però a la fi dels primers 10 minuts, el marcador reflectia l'empat a 15.

Al segon quart, l'equip entrenat per Raül Matoses fou el que pujà un nivell més en l'aspecte defensiu i deixà solament en 9 punts l'equip del Carolinas, que era incapaç de reaccionar davant el domini i encert de l'equip suecà, amb un inspirat Carlos (màxim anotador de l'encontre (21 punts  i 5 assistències). M.2 : 19-15. M. 5 27-15. M,7: 28-19 m. 9 35-22

Descans: 37-24.

El tercer quart tingué dues parts molt diferents. Fins el minut 7, el C.B. Sueca Fustes Bonet mantingué i fins i tot augmentà el seu encert en atac; Un triple de Vicent, autor de 9 punts i 10 rebots, deixava el marcador en 57-38 (màxim avantatge de l'encontre. Després d'un temps mort de l'entrenador visitant, les jugadors alacantins realitzaren una defensa molt pressionant, la qual cosa provocà pèrdues de balons, i amb un parcial d'1-10, amb dos jugadors destacats Serneguet  (autor de 19 punts i 10 rebots) i Mariscal, deixaven el marcador en 58-48

A l'últim quart l'equip suecà hagué de superar la reacció dels alacantins que volien retallar més les diferències amb faltes personals i llançaments triples. M..3 60-51 m.6  63-55. A  falta de 2 minuts, l'equip visitant es posava a 5 punts (64-59) Una falta sobre Mariano i un triple posterior, a més dels llançaments de tir lliure de Carlos, deixaven el marcador en 73-61 a falta de 5 segons. Un triple de l'equip alacantí en l'últim segon els permetia retallar les diferències fins el definitiu 73-64

Jugaren: Jose (7), Carlos (21), Vicent (9), Joan (8), Hassan (8), Fèlix (2), Mariano (10), Mihai (4), Dibi (4), Guille, Josep i Miquel.