C.B.SUECA 59 - SCD CAROLINAS D'ALACANT 47

El C.B.Sueca aconseguí una nova victòria, davant l'equip alacantí de Carolinas, que li permet recuperar la 5a posició en la classificació. Fou el primer partit del nou entrenador suecà, Pedro Marco, que substiuteix a Nstor Gadea, que deixà el càrrec a disposició del club. El C.B.Sueca vol agrair l'esfoç i dedicació de Néstor, i desitjar-li el millor com a membre històric del club.
El partit fou molt travat, amb una defensa asfixiant tot el partit per part del Carolinas, inferior en el joc interior, i que buscava provocar les errades suecanes i recuperar balons. El primer quart fou pobre en anotació del dos equips, on s'imposaven les defenses i en atac no es tenia molt d'encert: 9-8. El segon quart fou dominat pels suecans, que començaren a eixir de la pressió i anotar sota els taulers, a més de provocar moltes faltes, m.5: 21-12, per arribar al descans amb un clar 31-20. Al tercer quart, l'equip alacantí plantejà defenses alternatives, recuperant molts balons davant un C.B.Sueca desconegut, amb moltes errades i pèrdues de balons, fallant molts llançaments i amb una pobra anotació. Així s'arriba a la fi del tercer quart amb un preocupant 38-35. A l'últim quart, els suecans exiiren mentalitzats per a tornar a dominar el joc, i amb un triple de Nardo al primer minut començà a distanciar-se al marcador, amb un parcial de 12-0 als primers 6 minuts, avantatge que mantingué fins a la fi del partit, amb el 59-47 definitiu.
Jugaren: Andreu (2), Carles (2), Raül (17), Carlos (6), Bolufer (11), Ximo (9), Nardo (7), Josep (4), Gedas (1), Luis i Javi.