Júnior
Horaris

LLIGA EBA

C.B. SUECA FUSTES BONET 69 - C.B. ARCHENA LA SALUD 80

El C.B. Sueca Fustes Bonet no pogué derrotar el líder invicte del grup, el C.B. Archena, que es veie superat pel bon joc dels suecans en la primera part, i que hagué de reaccionar en els últims minuts de l'encontre, amb un gran encert anotador i una defensa molt agressiva sobre els anotadors locals. La bona noticia del partit fou el retorn del base suecà, Carles Grau, després de quasi un any de recuperació de la greu lesió que es produir la temporada passada. El jugador, vol volgut per l'afició suecana, disputà els seus primers minuts de la temporada i demostrà la seua qualitat.

El primer quart foou dominat pels de Raül Matoses, amb una gran defensa i encert en atac. M.2 8-2, m 4. 12-8. Els murcians reaccionaren i empataren l'encontre al minut 7: 15-15. Els triples dels jugadors suecans (10 en total), deixaren el marcador en 23-18.

Al segon quart, els jugadors visitants retallaren les diferències al minut 4: 27-26, però l'equip suecà, amb moltes rotacions a la banqueta, recuperà molts balons i es mostrà molt encertat en atac. I així, amb un parcial de 16-8 se n'anava al descans amb el màxim avantatge: 43-34.

L'inici del tercer quart fou molt igualat i els suecans mantenien l'avantatge: m4: 49-43. L'equip murcià pujà el seu nivell defensiu i començà també a anotar amb facilitat, om destacà el seu jugador Fernández (21 puts, 7 assistències i 8 rebots), i el poder intimidador de l'irlandés Sullivan (2'18 d'alçada). M. 6: 49-50 i a la fi del quart: 55-58.

L'últim quart.començà amb l'intent d'igualar l'encontre per part dels suecans, que ho aconseguiren al m2: 60-60. Però en l'intercanvi de cistelles, els murcians es mostraren més efectius que els jugadors locals i tornaren a distanciar-se al marcador: m.6: 64-70. En els últims minuts de l'encontre, la major experiència de l'Archena els permeté controlar el ritme de joc i aconseguir un Parcial de 5-10: 69-80.

Jugaren: Carles Gil (20), Fèlix (10), Mariano, Hassan (8), Vicent (12), Carles Grau (4), Joan (7), Jose,  Guille (2), Mihai (6), Dibi i Miquel.