Júnior
Infantil
Sènior

C.B. SUECA FUSTES BONET  62  C.B. ILICITANO  CAJA RURAL CENTRAL  51

El C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguí una nova victòria davant el C.B. Ilicitano, un rival directe en la lluita per la permanència en la lliga EBA. L'equip suecà anà de menys a més, i a partir del segon quart controlà l'encontre amb una gran defensa que ofegà el joc interior de l'equip d'Elx.

El primer quart  començà, després d'un triple de Fèlix, amb domini de l'equip visitant, molt encertat en els seus llançaments i superior  sota els taulers. M.5: 6-9. m7 10.14. Els suecans tenien moltes dificultats per tal d'anotar i la defensa patia amb  molts desajustos, la qual cosa va ser aprofitada per l'Il·licità que acabà guanyant el quart per 15-20.

Al segon quart, amb dos cistelles de l'equip visitant al primer minut, deixava un marcador preocupant de 15-24. La reacció dels de Raül Maroses vingué d'una major pressió defensiva i un joc més dinàmic en atac. L'encert de Jose i Joan, i le bon treball defensiu de l'equip suecà els permeté aconseguir un parcial de 12-2 al minut 7, i anar-se'n als vestidors amb un mínim avantatge de de 32-30

El tercer quart  fou el millor dels suecans, amb defenses alternatives sobre els jugadors exteriors de l'equip d'Elx, i molts encertats en atac, amb Mihai i Carlos amb bons percentatges. I així es passà d'un 36-33 al  minut 2, a un clar 49-37 al minut 6 (parcial de 13-4). En els últims minuts els jugadors visitants retallaren les diferències fins el 53-43.

A l'últim quart els dos equips van estar  molt desencertats en atac, però en cap moment es veié perillar la victòria per als suecans, que intentaven controlar el ritme de joc i el marcador. En els primers minuts de joc s'aconseguia el màxim avantatge per al suecans; 57-43 , i després amb llargues possessions i una bona defensa s'arribava al marcador final de 62-51.

Jugaren: Fèlix 7, Carlos Gil 15, Mihai 10, Joan 18, Vicent, Jose 10, Hassan 2, Carles Grau, Dibbi, Mariano, Guille i Miquel.