Senior EBA
Arnau
Horaris

EUROFINS-MEGALAB ALGINET77- CLUB BÀSQUET SUECA FUSTES BONET  65

El C.B. Sueca Fustes Bonet finalitzà la primera volta de la fase de permanència a la lliga EBA amb derrota a la pista del C.B. Alginet. El balanç és de 3 partits guanyats i 4 perduts. L'encontre es caracteritzà per l'intent dels suecans de corregir un dolent primer quart, en què l'equip local aconseguí un avantatge de 12 punts que mantingué fins al xiulet final.

El primer quart començà amb domini de l'equip de l'Alginet, molt encertat en els seus llançaments, tot i aprofitant les errades en atac dels suecans i la falta de tensió en defensa. Així, al minut 4, el resultat era de 8-3, i poc a poc aquest avantatge anava ampliant-se fins el 20-8 en què s'arriba a la fi dels primers deu minuts.

A l'inici del segon quart, els jugadors locals mantenien l'avantatge (m.2: 23-11), però un triple de Joan, 5 punts consecutius de Carlos i un tir lliure de Guille, deixaven el marcador amb un esperançador 23-20, al minut 5, i a solament un punt, amb triple de Mariano, al m.6: 24-23. L'Alginet tornà a defensar amb més agressivitat, i aconseguir anotar amb molta facilitat. Un parcial de 17-5 deixava el marcador, al descans, amb un 41-28.

Els de Raül Matoses intentaren retallar les diferències al tercer quart, però l'equip de l'Alginet controlava el ritme del partit i parava qualsevol reacció suecana (m. 2: 43-36, m. m.4: 51-40, m7: 51-44).i a la fi del quart la diferència al marcador es mantenia: 58-46.

A l'últim quart, l'equip suecà es posà a 7 punts al minut 5: 64-57, però l'encert en els llançaments triples dels jugadors locals i les errades dels suecans deixaren el marcador final en 77-65.

Jugaren: Carlos (24), Guille (7), Fèlix (6), Joan (14), Vicent (1), Mihai (7), Mariano (3), Jose (3),  Hassan i Dibbi.

NOTÍCIES DEL CLUB BÀSQUET SUECA

El jugador de l'equip aleví preferent (líder del seu grup i imbatut) del Club Bàsquet Sueca, Arnau Ripoll Pedralva, disputarà el campionat d'Espanya, categoria minibàsquet, amb la selecció autonòmica valenciana, a la ciutat de San Fernando (Cadis), del 9 al 13 d'abril. Enhorabona!