Sènior Preferent
Cadet
Horaris

C.B. CAROLINAS ALACANT  72  - C.B SUECA FUSTES BONET 63

El C,B.Sueca Fustes Bonet va perdre en la pista del Carolinas, a Alacant, un dels rivals directes per a la permanència, i entra en zona de descens a falta de 5 jornades per finalitzar la lliga EBA, que seran 5 finals per a l'equip suecà, que no pogué comptar amb Joan, Mariano i Gus. El partit es decidí en l'últim quart en què els alacantins canviaren el ritme de joc i es trobaren més encertats en els seus llançaments. L'encontre haugé de començar una hora més tard, igual que la resta de partits de la FEB, per problemes en el sistema informàtic que no permetien activar l'acta electrònica.

El primer quart comença amb domini de l'equip local 8-0, que es feien forts sota els taulers i amb errades i pèrdues de balons dels  suecans. Un triple de Carlos en el m.3, trencava eixa dinàmica i a partit d'eixe moment foren els suecans els que començaren a controlar el ritme de l'encontre, amb una bona defensa i un gran encert en els llançaments de 3: 17-18

El segon quart fou molt igualat, amb anotació dels exteriors suecans que permetien que el Carolinas no recuperara la iniciativa al marcador, i així s'arribava al descans amb 32-33 (amb parcial de 15-15

Al tercer quart es mantigué eixa igualtat al marcador fins els darrers dos minuts, en què els jugadors del Carolinas aconseguiren un mínim avantatge que deixava el marcador en 51-47 (parcial de 19-14).

A l'últim quart, després d'uns minuts en què els suecans intentaren igualar el marcador, els alacantins augmentaren el seu nivell defensiu i bloquejaren el joc suecà, a més l'encert del Carolinas (3 triples) li permeté aconseguir una avantatge ja insuperable a falta de 4  minuts 66-52. Els suecans reaccionaren per a salvar el bàsquet average entre els dos equips i així la difeerència al marcador es quedà en 9 punts: 72-63

Jugaren: Carlos (12), Fèlix (5), Mihai (11), Dibi, Vicent (8), Carles (7), Jose (12), Guille (8) i Hassan.