Alevins
Infantil
Sènior Femení

C.B. ARCHENA LA SALUD  78  - C.B SUECA FUSTES BONET 69

La falta d’experiència en els moments clau fan que el CBS Fustes Bonet caiga derrotat a terres murcianes. Els suecans es referen (guanyaren el segon i tercer quart) després d'un primer quart dominat pels locals, però insuficient per tal de guanyar a la pista del líder del grup.

El primer quart, després d'un inici igualat (m.2: 2.2), l'equip murcià anotà cinc triples (ja no n'aconseguí més en tot l'encontre), consecutius sense errades, i amb un imparable Arturo Fernández, màxim anotador i rebotejador del partit (28 punts i 7 rebots), amb experìència en la lliga Leb Or. M.5: 10-5, m8: 18-8. I a la fi del quart: 21-13.

El segon quart fou més igualat, i a poc a poc els de Raül Matoses fixaren millor la defensa, tot i anul·lar els llançadors locals, i portaren el ritme de l'encontre. Així al minut 2 el resultat era de 24-15 i amb 2 triples de Mihai i Vicent, la diferència es reduïa a 3 punts: 24-21 al minut 4. M.7: 28-25. Però en els últims minuts l'equip de l'Archena es tornà a distanciar al marcador, i s'arribà al descans amb el resultat de 33-26.

El tercer quart fou molt disputat, amb els dos equips jugant al màxim, molt encertats en atac i oferint un bon espectacle al nombrós públic que presenciava l'encontre. M-2 35-31, amb triple de Fèlix, m.5: 39-35. M.7: 45-42 (amb un imparable Carlos, màxim anotador dels suecans amb 23 punts). En els últims minuts, els locals tornaren a augmentar les diferències fins els 6 punts: 53-47.

L'últim quart fou molt emocionant, amb un equip suecà que anava retallant les diferències, però que no acabava de remuntar per les errades en els moments decisius del partit, a més de dos jugades clau que acabaren de sentenciar l'encontre, una tècnica i una antiesportiva dubtosa assenyalada als suecans. M.1: 53-49. M.4: 61-55. M8.: 67-61. En els dos últms minuts, els jugadors locals no erraren cap llançament de tir lliure i acabaren guanyant amb el marcador de 78-69.

Jugaren: Fèlix (5), Carlos (23), Hassan (4), Vicent (9), Mihai (11), Jose (10), Joan (7), Dibi, Mariano, Carles i Gus.

Altres notícies

El nostre jugador Arnau Ripoll Pedralva està disputant el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que té lloc a San Fernando (Cadis) del 9 al 13 d’abril.

Ens sentim orgullosos i contents que un jugador del Club Bàsquet Sueca ens represente en la selecció valenciana en este campionat, i volem desitjar-li el millor èxit esportiu i personal en esta experiència.