Aleví Preferent
Benjamí intermunicipal
Benjamí Zonal

C.B. SUECA FUSTES  BONET  56    - C.B  EUROFINS-MEGALAB GINET  78

El C.B. Sueca Fustes Bonet finalitzà la temporada en la lliga EBA davant un nombrós públic a la pista de les Oliveretes que premià  l'equip suecà amb un llarg aplaudiment en la recta final de l'encontre per la temporada realitzada, primera vegada en la història que l'equip riberenc jugava en aquesta categoria. Finalment, els de Raül Matoses ocupen plaça de descens, amb els equips de l'Il·licità, Godella i  Calp. El club suecà ja està fent gestions per tal de romandre una temporada més en la lliga EBA, tot i tenint en compte les possibles reestructuracions en les lligues LEB plata i EBA. Els suecans estan per davant de la resta d'equips de descens pel nombre de victòries i bàsquet average.

El C.B. Sueca Fustes Bonet, amb 4 baixes (Carlos, Fèlix, Guille i Dibi) eixí a la pista amb jugadors de la pedrera i on destacà el jove base  júnior Ferran Penadés, amb 5 punts anotats. El partit es pot resumir en dos parts. La primera, molt dipustada i emocionant, fins el  minut 6 de l'últim quart, amb el resultat de 56-60. I la segona part, amb 4 minuts "estranys" en què un concert de xiulet donà per acabat l'encontre: 3 tècniques (l'entrenador suecà expulsat)  i faltes antiesportives al conjunt suecà propiciaren que solament un equip anotara. Estadística: 11 llançaments lliures llançats per l'equip suecà ent tot el partit per 41 tirs lliures llançats per l'Alginet.

Els parcials del partit: 1 quart: 14-19  (M.4 :7-7)  2n quart: 18-19 (m.5: 26-28) Al descans: 32-38. 3r quart: 15-16 (m. 6: 44-46). 4t quart: 9-24.

Màxims anotadors de l'encontre: Vicent Santamatilde (16 punts)  i Ivan Cubero (16 punts). Rebots totals: 34 Sueca. 44 Alginet. Tirs lliures: Sueca 6 convertits d'11 llançats. Alginet 25 convertits de 41 llançats

Jugaren: Carles 11, Jose 5, Mihai 3, Joan 9, Vicent 16, Mariano 4, Hassan 3, Ferran 5, Miquel i Gus

ALTRES NOTÍCIES

L'equip júnior C.B.Sueca Pintulac jugà els dos últims partits de la lliga preferent, amb victòries davant l'Ontinyent i el Dénia, la qual cosa li permet ocupar la 3a posició que té el premi de jugar la fase d'ascens a la lliga autonòmica. En la  primera eliminatòria de 1/4 de final s'enfrontarà a l'equip del C.B. Alcoi. El partit d'anada serà a les Oliveretes, dissabte 7 de maig, i el de tornada, a Alcoi, diumenge dia 15.