Infantil A
Sènior
Sènior EBA

C.B. Sueca Fustes Bonet 63- C.B. Port de Sagunt 62

L’equip suecà aconseguí la segona victòria consecutiva davant un rival que li posà les coses difícils fins l’últim minut. Els dos equips realitzaren una gran defensa, molt pressionant per part dels del Port, que intentaven recuperar balons per tal de finalitzar moltes jugades en contraatac. Els suecans volien controlar el ritme del partit, amb defenses alternatives i bona circulació del baló en atac, amb llançaments triples o prop de la zona. En els llançament de tirs lliures no es mostraren tan efectius, amb un 50 per cent.

El primer quart, després d’un 0-4 favorable als visitants, l’equip suecà es posà per davant ràpidament, 10-4 i mantingué un mínim avantatge fins la conclusió del quart: 16-15.

Al segon quart es mantingué i s’amplià l’avantatge, amb un gran efectivitat en els llançaments, fins arribar al descans amb un 35-30.

El tercer quart fou dominat pels jugadors del Port de Sagunt, amb una defensa molt pressionant, tot i aprofitant les errades dels suecans. El quart finalitzava amb avantatge visitant: 47-48.

L’últim quart fou molt emocionant, amb un pavelló de gom a gom tot i animant l’equip suecà en els moments més complicats. Els suecans aconseguien posar-se per davant i controlar el partit, al minut 5: 56-50, però els nervis i imprecisions dels suecans permeteren la reacció visitant. Així a falta de 2 minuts el resultat era de 61-60. Els suecans amb una gran defensa, però sense efectivitat en atac, mantingueren el mínim avantatge fins el darrer segon: 63-62.

Els màxims anotadors del C.B. Sueca Fustes Bonet foren Joan Palacios foren Joan Palacios, amb 13 punts i Sergio amb 11 punts. I el màxim rebotejador fou Roberto, amb 11 rebots. Pape i Fèlix foren baixes per a este partit.

Jugaren: Carles (7), Jose (6),Joan (13) Sergio (11) Roberto (11)Vicent Santamatilde (10)Vicent Vercher, Mihai, Guille (2) Mariano(3) i Miquel.