Sènior EBA
Equips

C.B. Sueca Fustes Bonet 52

C.B. Picken Claret 47

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet aconseguí la quarta victòria consecutiva, davant el C.B. Claret, i continua una setmana més imbatut,  tot i compartint lideratge al C.B. Llíria. El proper dissabte els dos equips juguen al Pavelló Pla de l’Arc i solament un equip mantindrà la condició d’invicte i la primera posició del grup E-A de la lliga EBA.

L’equip suecà tornà a demostrar la seua competivitat esta temporada, tot i no poder comptar amb 3 jugadors importants com Santamatilde, Roberto i Fèlix. Els de València també tenien baixes en el joc interior i això provocà que els dos equips eixiren mentalitzats per tal de controlar el ritme del paritat, amb defenses agressives i possessions llargues. Les pèrdues de balons i el poc encert en els llançaments deixaren un marcador baix en anotació.

El Claret començà l’encontre més concentrat i encertat, amb 3 triples quasi consecutius, i dominava al marcador al minut 3: 2-11. L’entrada del sostre de l’equip suecà, Pape, permeté controlar més els rebots i millorar la defensa, però les errades i pèrdues de balons feren que en atac no es millorara i tot i això s’arribà a la fi del primer quart amb un 11-13.

Al segon quart es mantingué i millorà la defensa davant un Claret que era ara l’equip que no aconseguia anotar amb facilitat. Al minut 3, els de Loren González es posaren per davant al marcador amb un triple de Guille: 16-14. Avantatge que es mntingué fins arribar al descans amb un parcial de 7-4: 23-18.

A l’inici del tercer quart, l’equip suecà aconseguia el màxim avantatge amb cistelles de Sergio i Joan: m2. 27-18. La diferència es mantingué fins el minut 8: 36-27, però en els dos últims minuts els jugadors visitants aprofitaren les errades suecanes i retallaren les diferències fins el 36-31.

L’últim quart fou igual d’emocionant que els dels darrers partits. Quan semblava que els suecans no haurien de patir, després d’aconseguir distanciar-se al marcador amb dos triples de Jose: 42-33 i mantenir l’avantatge fins els dos últims minuts: 47-38, un triple visitant i pèrdues dels suecans, deixaven el marcador en un ajustat 49-45 a falta de 51 segons. Però els suecans no fallaren els llançaments lliures i deixaren el marcador en el definitiu 52-47.

Jugaren: Carles 2, Jose 9, Sergio 11, Joan 10, Pape 6, Vicent 4, Guille 10, Mihai, Mariano i Miquel.