Alevins Femení
Calendari

C.B. Sueca Fustes Bonet 74
C.B. Manises-Quart  72

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la cinquena victòria de la temporada, davant el C.B. Manises-Quart, i després de la derrota del Llíria a Vila-real, és colíder amb el Torrent i  el Port de Sagunt, els quatre equips amb uns derrota.
El partit es decidí en l’últim segon, amb un contraatac que finalitza Sergio i que va fer embogir el pavelló de les Oliveretes, ple de gom a gom.

El primer quart  fou molt igualat, amb fortes defenses i possessions llargues. 8-8 minut 5. M. 7 11-13. M.9 18-17. Als tres últims minuts, tres triples dels jugadors suecans deixaven el marcador en 21-17 favorable al C.B. Sueca Fustes Bonet.

El segon quart es caracteritzà per un gran encert dels jugadors suecans, amb un bon percentatge en els llançaments triples (8 al llarg de l’encontre) i domini sota els taulers (44, els suecans, i 27, els visitants, rebots totals). Al descans s’arribava amb un clar 47-36.

El pas pels vestidors serví perquè els jugadors visitants eixiren a la pista amb una altra mentalitat, més durs en defensa i amb un gran encert en atac. Els jugadors suecans no podien trencar la defensa zonal dels de Quart-Manises, i ja no anotaven amb facilitat. A més el pobre percentatge en els llançaments de tirs lliures, propiciava que els visitants s’aproparen al marcador, amb un igualat 55-53.

A l’últim quart els dos equips mantingueren les seues defenses alternatives, amb pressió sobre l’eixida del baló, tot i provocant pèrdues i recuperacions de balons.
En atac els dos equips es mostraven més irregulars, i prompte acudiren a la línia de tir lliure per les faltes acumulades. M. 2 61-56. M.5 69-64. M. 9 72-72. Errades dels dos equips pels nervis deixaren l’opció per al contraatac de Sergio, després de rebot defensiu, i acabar guanyant en l’últim segon per 74-72.
Jugaren: Vicent 11, Jose 19, Mihai 9, Sergio 11, Roberto 4, Pape 7, Joan 9, Carles 5, Fèlix 5 i Guille 3.