Sènior femení
Júniors
Aleví femení

C.B. Sueca Fustes Bonet 88 -  Nou Bàsquet Torrent 43
Nova victòria del C.B. Sueca Fustes Bonet davant un rival que compartia fins esta jornada el colideratge amb el Llíria i el Port de Sagunt. Després dels enfrontaments directes entre els 4 equips, queden els edetans i els suecans com a primers classificats.

Davant un públic que omplia el pavelló de les Oliveretes de gom a gom, la millor entrada de la temporada, l'equip entrenat per Loren González meravellà amb el seu joc amb una primera part quasi perfecta (53-26), tant en defensa com en atac. En la segona part sabé adminIstrar l'avantage aconseguit i ampliar-lo fins arribar a un clar 88-43.

Els primers minuts de l'encontre es caracteritzaren per les imprecisions i les errades en atac per part dels dos equips: m.3 (5-2). Una vegada fixada la defensa suecana, amb alternatives i tot i dominat els rebots, els suecans començaren a llegir millor el partit i atacar millor la zona visitant. M.5: 9-2. I amb l'encert dels llançadors suecans, Sergio (el jugador més destacat de l'encontre amb 19 punts i 8 rebots) i Fèlix, i les entrades del base Carles (autor de 18 punts), s'arribava amb un clar 21-13.

El segon quart fou un dels millors de l'equip arrosser, que començava amb un triple de Joan i amb un tímida reacció dels de Torrent que es posaven a 5 punts, al minut 2 (24-19). Els suecans pujaren la intensitat defensiva i amb una contínua rotació de la banqueta que permetia al minut 5 aconseguir una bona diferència al marcador; 38-21, amb un parcial de 14-2 en tres minuts. El domini continuà fins arribar al descans amb un clar 53-26,

Al tercer quart els suecans controlaren el ritme de joc del partit, sense baixar la intensitat defensiva, amb possessions més llargues en atac, i amb un parcial de 18-6, s'arribava a la fi del quart amb el resultat de 71-32.

En l'últim quart, l'equip suecà aconseguia el màxim avantatge al minut 5: 81-32, amb un parcial de 10-0, i després ja baixà la intensitat i encert fins arribar al definitiu 88-43. La nota negativa fou la lesió del base Mariano que reapareixia  després d'uns setmanes de baixa. Esperem que es recupere prompte.

Jugaren: Vicent (3), Jose (5), Sergio (19), Guille (5), Roberto (13), Carles (18), Fèlix (6), Pape (6), Joan (5), Mihai (8), i Mariano.