Classificacions EBA
Horaris

CLUB BÀSQUET SUECA

PROYME ALGINET  56   -  C.B SUECA FUSTES BONET 58

El partit entre els dos equips riberencs de la categoria es decidí en els últims minuts de joc, a favor de l'equip suecà que anà per davant al llarg de tot l'encontre, però Alginet reaccionà en els últims instants per igualar-lo i foren els de Loren Gonzalez els que acabaren guanyant, la qual cosa els permet continuar colíders una setmana més, amb una sola derrota (8-1), amb el Llíria, que es distancien de la resta d'equips, Torrent i Port de Sagunt, que van perdre el seus partits.

El primer quart s'inicià amb domini suecà, tant en defensa com en atac. Al minut 5 el resultat era de 5-15, avantatge que es mantingué fins acabar amb el resultat de 13-21.

Al segon quart els d'Alginet milloraren en defensa i els suecans eren incapaços d'anotar. Un triple de Fèlix i una cistella de Joan tornava a deixar un avantatge clar al minut 4: 18-25. Però els dos equips cometien contínues errades per la precipitació en els passes i s'arribava al descans amb el resultat de 25-29

El tercer quart fou molt igualat, amb llargues possessions. Quan els locals retallaven dferències i s'aprovaven al marcador, minut 5: 33-37, els suecans reaccionaven amb cistelles de Mihaii, Carles i de Joan: m7: 33-41. Als darrers minuts, l'Alginet pujà el nivell defensiiu i amb un triple de Greus, deixava el marcador en un 38-43.

L'últim quart començà amb un triple del jugador local, Mallik, 41-43, i amb un nou triple de Greus, els d'Alginet es posaven per davant al marcador 44-43 (m. 3). Després d'un temps mort de Loren Gonzalez, els suecans reaccionaren. Un tir lliure de Carles i un triple de Vicent, els dos bases suecans, tornaven l'avantatge a l'equip suecà (44-47). al minut 6. Aquest avantatge es mantingué gràcies a l'encert d'un dels jugadors més destacats, Sergio, que a falta de 44 segons deixava el marcador en un 50-56. Però una tècnica assenyalada al jugador suecà, Carles i un triple de Greus feien que el marcador reflectira un ajustat 54-56 a falta de 10 segons. Dos tirs lliures de Sergio i una cistella de Cubero, deixaven el marcador amb la victòria del C.B. Sueca Fustes Bonet per 56-58.

Jugaren: Carles (12), Vicent (6), Sergio (12), Roberto (8), Pape (5), Mihai (4), Joan (6), Fèlix (3), Jose (2) i Guille.

El proper dissabte dia 3 es farà la presentació dels equips del C.B. Sueca i a continuació es jugarà el partit d' EBA contra el València Bàsquet.

A més, el club aquest dia organitza una campanya solidària del quilo, destinada als més necessitats que es donarà a Caritas Sueca per a la seua distribució. Per això convida a tots els jugadors i públic assistent a participar aportant un quilo de menjar. Per la seua part, el club donarà 2€ per cada punt que es faça al partit de l’equip EBA que se celebrarà a continuació.