PERE JOAN I CARLES, DEL CB SUECA COPYMAT, EN LES JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET

Diumenge passat, 25 de març Pere Joan Quiles i Carles Grau van ser cridats per la federació per a assistir a les jornades de tecnificació de la Federació de Bàsquet de la comunitat Valenciana. El Pavelló L´Illa de Benidorm va acollir de 4 a 6 de la vesprada a uns 60 jugadors als quals se´ls va impartir classes preparatòries per a millorar el treball de cara la temporada 2012/2013.

Els jugadors infantils amb més talent de la comunitat, entre ells Pere I Carles es van reunir al pavelló per a entrenar sota la direcció del cos tècnic i preparar-se per a la selecció de l´equip autonòmic. Els dos jugadors de Sueca estagueren atents en tot moment a les instruccions dels tècnics i gaudiren de dues hores d´entrenament ininterromput.

L´entrenament començà a les 4 de la vesprada amb la presentació de l´equip técnic, seguidament reagruparen als jugadors en 4 equips per a practicar exercicis de tècnica defensiva i d´atac. Al finalitzar les jornades realitzaren exercicis d´estiraments per a preparar els partits al máxim rendiment.

carlespere.jpg