Detecció

CLUB BÀSQUET SUECA LLIGA EBA

CLUB BÀSQUET SUECA FUSTES BONET 72 -
CB TABERNES BLANQUES - FERNANDO GIL  65

Una gran defensa dels suecans en l’últim quart permet que el C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguisca la 13a victòria, en un partit molt disputat, davant un equip molt físic, el Tavernes Blanques, que li ha posat les coses molt complicades a l’equip suecà, que ha hagut de jugar al màxim per véncer els de l’Horta.
El partit començà amb domini visitant, que estava més encertat en atac que els suecans, minut 2: 0-5. La reacció dels de Loren González vingué d'una millor defensa i l'aportació de Jose, màxim anotador de l'encontre amb 17 punts i jugador més destacat, i del capità Vicent. Minut 7: 10-9 i a la fi del quart: 18-12. Al segon quart, l'equip riberenc mantenia las diferències gràcies al domini sota els taulers (41 rebots a favor i 28 en contra), m.2 21.15.
El Tavernes reaccionà i es posà a 3 punts al minut 4. Roberto i Carles tornaren a distanciar l'equip suecà al minut 6. Però les pèrdues de balons i les errades en els llançaments lliures feren que s'arribara al descans amb un igualat 35-33
El tercer quart fou molt disputat, amb un gran encert en atac per part dels dos equips. Foren els visitants els que eixiren més concentrats: 36-38 primer minut 38-44 minut 3 40-46 m7 45-51. La reacció suecana vingué dels triples de Joan i Jose i els  tirs lliures de Sergio: 55-53, amb un parcial de 10-2.

Una eixida quasi perfecta, en l'últim quart, tant  atac com en defensa, amb  triples de Fèlix i Jose, rebots de Roberto (13), feien que la diferència al minut  3 fora de 9 punts, 62-53, parcial de 7-0. m5: 67-57 . Els suecans baixaren la intensitat i els visitants retallaren les diferències. M7: 67-62. Després d'un temps mort de l'entrenador suecà,s'ajustà la defensa i es controlà el ritme de joc. Les errades en els llançaments lliures impediren un avantatge major. I així s'arribà a la fi de l'encontre  72-65.
Els jugadors eixiren a la pista amb una samarreta, en què li desitjaven una prompta recuperació al base suecà, Mariano García! Ánim!

Jugaren: Carles 9, Jose 17, Sergio 14, Roberto 9, Joan 6, Vicent 5,
Pape 6, Fèlix 5, Guille, Mihai 1, Guillem i Ferran.

Detecció benjamí diumenge passat a Cullera.