Infantil
Infantil
Conveni

PICKEN CLARET 88 - C.B. SUECA FUSTES BONET 65

El C.B. Sueca Fustes Bonet caigué derrotat en la pista del Picken Claret, en un partit on els locals controlaren el ritme del partit a partir del segon quart, i superaren els suecans en intensitat i encert.
Este dissabte visita la pista de les Oliveretes, el líder del grup, el C.B. Llíria, i on l’equip suecà intentarà mantindre la segona posició, però sobretot recuperar el nivell de joc demostrat en la primera volta de la lliga.

El primer quart comencà amb domini local, amb errades i imprecisions en el joc suecà. Minut 4: 10-3. La reacció vingue amb una millor defensa i encert exterior. M. 6: 10-10. I am un triple de Joan, s'arribava a la fi dels deu primers minuts amb avantatge mínim: 14-15

Al segon quart semblava que els de Loren anaven a controlar el ritme de joc, minut 1: 14-18, però el Claret puja la intensitat defensiva i un gran encert en els llançaments triples, per tal d'aconseguir un parcial de 9-0 al minut 4: 23-18. Els suecans intentaren tornar al partit  i retallaren les diferències al minut 8: 32-29. Però un nou parcial de 4-0 en els dos últims minuts deixava el marcador en 36-29.

Després del descans, l'equip valencià continuà amb la mateixa intensitat i efectivitat. Controlant el rebot i aprofitant els nombrosos llançaments de tir lliure que disposà (25 per 12 dels suecans). M.2 43-29. La reacció dels suecans es produí al minut 6: 50-40, però sempre acabava amb llançaments triples del Claret (8), que impedien baixar la diferència: 62-47.

A l'últim quart l'equip local aconseguia el màxim avantatge al minut 2: 70-50. Diferència que anà agumentant sense reacció suecana. M.6: 76-58. I a la fi de l'encontre: 88-65.

Jugaren: Carles 11, Guille 3, Sergio 10, Roberto 9, Pape 6, Vicent 6, Jose 6, Fèlix 6, Joan 8 i Mihai.