Infantil
Aleví
Sènior EBA

C.B. SUECA FUSTES BONET  78   -  C.B TAU CASTELLÓ B  58

El C,B, Sueca Fustes Bonet aconseguí una nova victòria davant el filial del Tau Castelló (LEB OR), gràcies a un gran segon quart que li permeté administrar el clar avantatge en la segona part. Els de Moisés Sancho continuen tercers, ja que el Port de Sagunt també guanyà el seu encontre, i a falta de dos partits va a ser molt complicat aconseguir eixa plaça que permet lluitar per la fase d'ascens a LEB Plata.

El primer quart començà amb domini dels de Castelló sota els taulers, però els suecans equilibraren l'encontre gràcies als llançaments de 3, amb l'encert de Vicent Santamatilde i Jose Boix.. M.5 : 9-9. M. 7:11-11. Les rotacions en la banqueta, amb l'entrada de Guille, permeteren aconseguir un mínim avantatge al mínut 9: 16-13. Però de nou els visitants tornaren a posar-se per davant en l'últim minut: 16-17.

El segon quart, com ja hem comentat, fou un dels millors de la temporada dels suecans, amb una gran defensa d'ajustos i una gran efectivitat en atac. Així al primer minut, amb cistelles de Dani i Carles es posaven per davant: 20-17. I amb un triple de Joan, dos taps, i cistella de Roberto, al minut 3 l'avantage era ja de 10 punts: 27-17. Els de Castelló eren incapaços d'anotar, i al minut 6 amb triple de Vicent Vercher i cistella de Roberto, s'arribava a un clar 32-17. En els últims minuts, els visitants reaccionaren, però els triples de Jose deixaren l'avantage en 20 punts al descans: 44-24.

En el tercer quart, els de Castelló intentaren retallar les diferències, m.2 : 48-29, però els suecans no baixaven la intensitat tant en atac com en defensa, i així al minut 6 s'aconseguia el màxim avantatge: 57.30. L'entrenador suecà aprofità per donar minuts a tots els jugadors de la banqueta, i especialment al jugador de l'equip júnior, Ferran Penadés. A la fi del quart el resultat era de 59-39.

En l'últim quart, l'equip de Castelló jugà amb més intensitat i retallà les diferències al marcador: m2. 65-44, m4: 65-48, m.7: 67-52. Després d'un temps mort local, es recuperà l'encert en atac, amb cistelles de Sergio i Jose: m. 8. 72-54,. I amb el resultat de 78-58 s'arribava a la fi de l'encontre.

Jugaren: Vicent Vercher 9, Jose 15, Sergio 11, Roberto 11, Vicent Santamatilde 7, Guille 5, Joan 5, Carles 5, Dani 5, Mihai 4 i Ferran.