C.B. HOTELES RH LA VILA 91 - C.B. SUECA 84

Una altra vegada el C.B.Sueca deixa escapar una victòria als darrers minuts, després d'aconseguir avantatges clars al llarg del partit. L'equip suecà es presentava a la pista de la Vila amb nombroses baixes, Nardo, Bolufer, Luís, Ximo i Bruno, els dos últims ja definitives per als últims quatre partits. El primer quart fou molt igualat, amb un gran encert per part dels dos equips, sobretot dels jugadors exteriors i un destacat Gedas sota els taulers (22-21). Al segon quart el relleu anotador l'agafaren dos veterans com Raül i Carlos, amb triples i rebots, aconseguint un mínim avantatge a la fi de la primera part: 37-39. A l'inici del tercer quart, el millor de l'equip suecà, els triples de Javi Ortells servien per augmentar la diferència, m4: 43-51, avantatge que s'amplià gràcies a l'encert anotador dels dos suecans: Javi i Raül. Així s'arribà a la fi del tercer quart amb un 54-65. El darrer quart tingué dues parts, una fins el minut 7, amb un equip suecà que controlava el partit i el marcador, amb anotacions dels dos bases, Andreu i Josep, marcador: 70-79, i una altra on els alacantins trencaren el partit amb 3 triples i llançaments de personals, la qual cosa li donava al minut 9 un avantatge d'un punt: 83-82. Als darrers dos minuts l'equip local estigué més encertat en els llançaments de personals i acabà guanyant el partit.
Jugaren: Andreu (12), Carles (16), Raül (26), Gedas (7), Carlos (8), Javi (12) i Josep (3).