Cadet
Calendari

CLUB BÀSQUET SUECA

ESPORTIU BÀSQUET VILA-REAL  52  -  C.B. SUECA FUSTES BONET 41

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet finalitzà la temporada en la conferència E de la lliga EBA en quarta posició, després de la derrota a la pista del Vila-real. Les nombroses baixes i la falta de banqueta en l'equip de Moisés Sancho foren determinants per tal de no mantindre la 3a posició que finalment ocupa l'equip castellonenc. L'equip suecà, en la segona presència en la categoria, ha demostrat un gran nivell i ha superat el resultat de l'anterior, tot i convertint-se en un dels millors equips defensius de tota la lliga EBA (cinc conferències i més de 120 equips de la FEB.

El primer quart comencà amb domini de l'equip arrosser, gràcies a l'encert en els llançaments triples de Jose i de Vicent Vercher. M.3: 2-12. Després d'un temps mort local, els de Vila-real reaccionaren i li tornaren el parcial, amb una defensa més agressiva i amb domini sota els taulers. M.6: 14-15. Una cistella de Guille deixava el resultat en 18-20.

L'inici del segon quart es caracteritzà per la falta d'encert dels dos equips i la igualtat en el marcador. Així, al minut 3 el resultat era de 22-22. Foren els locals els que trencaren la igualtat al minut 5: 27-22, però la reacció suecana vingué de l'encert del capità, Vicent Santamatilde, i del sevillà Sergio, que permetien recuperar un mínim avantatge al descans: 29-30.

El tercer quart tingué 2 parts totalment diferents. Als primers cinc minuts els dos equips eren incapaços d'anotar, amb pobres percentatges d'encert en els seus llançaments i moltes pèrdues de balons. La igualtat es trencà amb un triple local i en els últims minuts aconseguiren un avantatge de 6 punts, 39-33.

A l'últim quart, els triples dels castellonencs acabaren amb la reacció suecana (minut 4:45-37). I de nou la falta d'encert en atac, les pèrdues de balons dels suecans (20) i la falta de rotacions en la banqueta deixaren el marcador en el definitiu 52-41.

Jugaren: Vicent Vercher (9), Jose (11), Sergio (6), Vicent Santamatilde (8), Pape, Dani (2), Guille (3) i Mihai (2).