Notícies del club 3 i 4 de juny de 2023

Prebenjamins
Infantil
Vicent Santamatilde
Joan Palacios
Prebenjamins
Joan Martínez

Els més menudets, els prebenjamins del CBS, han gaudit este matí a Benifaió d’un matí de bàsquet, i, a més, s’han proclamat campions del Trofeu. Este triomf volen dedicar-li’l al seu entrenador, Sergio Cecilia, que ha marxat cap Sevilla, per tot l’afecte i dedicació en esta temporada.

L’equip infantil de primera zonal, CBS Talleres Autoavenida, disputarà la semifinal de copa este cap de setmana contra el Maristes de València, després de quedar segons en el seu grup, on ha quedat primer l’equip Léleman Godella.

Cau l’aleví femení CBS Ortodòncia Laliga en quarts de final del Trofeu Copa Federació davant Picken Claret. Finalitza una gran temporada, la primera d’este equip, on les jugadores han competit i gaudit d’este esport, i de ben segur que serà la dinàmica de les próximes temporades. Enhorabona, bon treball, a continuar creixent!

Tot i caure de cinc punts en partit amistós, l’aleví intermunicipal CBS Laliga - Autoavenida a Silla ha jugat un molt bon partit. Els verdets han competit, lluitat i jugat com a equip. Enhorabona equip, a seguir creixent!

Equip EBA

Santamatilde renova amb el CBS Fustes Bonet. Aler polivalent seguirà com a peça important a l’equip. Molta sort i encantats amb la teua renovació, Vicent!

Per motius laborals Joan Palacios deixa el CBS Fustes Bonet.

Des del CBS volem agrair-li el seu compromís amb este club, que és sa casa, i desitjar-li molta sort en este nou repte. Fins prompte, Joan!

El CBS i FiRE SALUT anuncien l’acord de col.laboració per la propera temporada 2023-2024.

FIRE SALUT és un centre de recuperació multidisciplinar que integra les diferents àrees de la salut i les coordina amb l’objectiu d’obtindre el màxim benefici en els seus pacients. 

Joan Martínez, membre de Fire Salut, i Raül Matoses, director esportiu del CBS, valoren de forma positiva este acord d’assessorament extern de fisioteràpia i readaptació per tal de donar servei a tots els jugadors del CBS i de la seua pedrera.