Notícies del Club 6 i 7 d'abril 2024

Sèniors EBA
Sènior femení

C.B. SUECA VIDRIOLA INMOBLES  61  - C.B. GITICSA JÓVENS L'ELIANA 55

El C.B. Sueca Vidriola Inmobles aconseguí una nova victòria davant el Jóvens l'Eliana, tercer classificat,  on els de Cristian Crudeli demostraren la seua recuperació i la intensitat defensiva que els permet afrontar l'última jornada de lliga amb tranquil·litat, lluny dels llocs de descens, en la novena posició.

Els primers minuts de l'encontre foren dominats per l'equip suecà, amb més concentració i encert que els visitants. Així al minut 3 el resultat era de 5-0. L'encontre era molt disputat ja que els de l?Eliana es jugaven molt per tal d'intentar aconseguir la segona posició i retallaren les diferències al minut 4: 7-6. Igualtat que es mantigué fins el minut 7: 11-11. Un triple de Vicent Vercher en l'últim minut permetia aconseguir als suecans un avantatge de 5 punts: 17-12, però en l'últim segon una cistella de 2 de l'equip visitant deixava el marcador en 17-14.

Al segon quart l'entrenador suecà donà entrada a tots els jugadors de la banqueta per tal de mantenir la intensitat defensiva i controlar el ritme del partit. Minut 3: 21-18. Al minut 5, amb cistella de Borja Soriano, s'aconseguia un avantatge de 5 punts: 25-20. Avantatge que es mantenia al minut 8 amb triple de Jose Boix 30-26, però els de l'Eliana reaccionaren i deixaren el partit empatat al descans, 30-30

El tercer quart començà amb intercanvi de cistelles, sense que cap equip aconseguira diferències al marcador. Minut 2: 34-35, m.4 36-35. Els punts de Borja Soriano i Jose Boix per part dels suecans i els de Kevin Montaño, ex jugador del Llíria i màxim anotador de l'encontre, feien que el partit continuara igualat. m.7: 43-40. Els de Cristian Crudeli es mostraren més efectius en els dos minuts següents i aconseguiren distanciar-se al marcador al m.9: 47-40. Avantatge que es mantigué a la fi del quart 49-43.

L'últim quart fou molt igualat i emocionant,amb un públic que no deixà d'animar al llarg de tot l'encontre i que esperonà l'equip suecà davant la reacció visitant. Això després d'un 51-44 al primer minut de joc es passà a un preocupant 51-49 al minut 3. Després d'un temps mort local, els jugadors suecans reaccionaren en defensa i cada possessió es lluitava com si fora l'última. Pocs punts aconseguiren els dos equips, però els suecans amb cistelles de Dani Muñoz i Vicent Vercher, aconseguien ampliar la diferència a 6 punts al minut 6: 57-51. Diferència que es mantingué fins arribar a la fi del partit amb un bàsquet control: 61-55.

Abans del partit s’ha guardat un minut de silenci en honor al pare del segon entrenador Moi Sancho i de la mare de la jugadora del sènior femení Carmen Savalls. DEP.

Jugaren: Carles Grau  7, Sergio Hernández 6, Carlos Hortelano 6, Dani Muñoz 7, Roberto Malpede 2, Jose Boix 11, Vicent Vercher 8, Borja Soriano 8, Arnau Font 4, Ivan Cubero 2, Vicent Santamatilde i Guillem Soria.

TANCAMENT CAMPUS PASQUA CBS 2024
Dissabte, al descans del partit de lliga Eba del primer equip, donarem per conclòs el Campus de Pasqua 2024 amb l’entrega per part del president del club Miquel Furió i el regidor d’Esports Julián Sáez del diploma acreditatiu i la tradicional “mona” de Pasqua.
Ens acomiadem després de cinc jornades on, més de 50 xiques i xics, han pogut aprendre, compartir i gaudir en equip de la mà de Ferrán Pizcueta i Nacho Palmero, a més dels nostres entrenadors del CBS. Més que satisfets i orgullosos de tots ells! Moltíssimes gràcies a tots els que ho han fet possible!