Sènior EBA
Sènior B
Intantil n4

C.B. ALDAIA 83  - CB. SUECA VIDRIOLA INMOBLES 71

El C.B. Sueca Vidriola Inmobles finalitzà la temporada amb una derrota a la pista de l'Aldaia, que baixa a 1a nacional, i ocupa la novena posició en la seua tercera temporada en la la lliga EBA. Els de Cristian Crudeli tornaren a mostrar una imatge irregular en el seu joc i no saber controlar els avantatges aconseguits al llarg de l'encontre.

El primer quart començà amb domini suecà, molt encertat en atac. I així, al minut 2 amb triple de Jose Boix, s'aconseguia un avantatge de 5-8. Diferència que sabé administrar, però no augmentar l'equip arrosser. Minut 5: 9-14, i al minut 8 amb triple del jove Arnau Font: 13-19. A la fi del quart: 16-21

Al segon quart es van vore els millors minuts de l'equip riberenc, amb control del rebot, contraatacs i un bon percentatge en els llançaments. Minut 2: 18-26. I al minut 4 s'aconseguia distanciar-se al marcador, màxima diferència a favor (18-29) i semblava que els suecans controlaven el ritme de l'encontre: m6, 21-31. Però l'equip de l'horta reaccionà i li tornà el parcial amb un 10-2 que deixava un resultat igualat al descans: 31-33.

El tercer quart  s'inicià amb un canvi d'actitud i intensitat per part del suecans que de nou en 3 minuts recuperaven la iniciativa i permetia que la diferència favorable fora de 7 punts: 35-42. Però a partir d'este moment aparagué la figura del mullor jugador de l'encontre, César Dumur, que amb 38 punts i 17 rebots, al llarg dels 40 minuts, fou capaç de donar-li  a l'Aldaia en 2 minuts el control altra vegada al seus: m5: 46-42, m7: 51-44, i a la fi del quart un preocupant 61-50.

A l'inici de l'últim quart, els de Cristian Crudeli amb més intensitat defensiva i encert en atac,a poc poc s'aprovaven al marcador, amb els punts d'Ivan Cubero, Carlos Hortelano i Vicent Vercher (màxim anotador del suecans). Així al minut 2 el resultat era de 61-57 i al minut 4 començava un nou encontre de 6 minuts amb el resultat de 63-62. Però 2 triples en menys d'un minut dels locals deixaven tocats els suecans que ja no saberen reaccionar i acabaren perdent per 83-71.

Jugaren: Carles Grau 3, Jose Boix 14, Carlos Hortelano 8, Dani Muñoz 10, Roberto Malpede 2, Vicent Vercher  15, Arnau Font 10, Ivan Cubero 7, Borja Soriano 2 i Vicent Santamatilde.