Notícies del club 15 i 16 de juny 2024

Torneig femení
Conveni

I TORNEIG FEMENÍ CBS
El bàsquet va tornar a brillar dissabte, un grup nombrós de jugadores, les pedreres del Club Bàsquet Sueca, Club Bàsquet Alginet i Dénia Bàsquet Club es van donar cita a Oliveretes on van competir sis equips de les categories alevins i infantils amb partits continus i intensos al llarg del matí, demostrant gran nivell amb alternatives de joc i igualtat en el marcador. Gran matí per les xiques! Ens queda camí per recórrer però poc a poc anem fent per posar el bàsquet femení on pertoca estar.

McGuirk nova incorporació del CBS Vidriola Inmobles per a la propera temporada. L’aler arriba per reforçar el perímetre verdet, a més, desenvoluparà tasques com a psicòleg esportiu del club. Des del CBS et desitgem moltíssima sort, Liam!

RENOVACIÓ DEL CONVENI DE COL.LABORACIÓ

Lucia Solanes, presidenta de l’APAMA del CEIP Carrasquer i Miquel Furió, president del CBS, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats d’activitats extraescolars per al curs escolar 2024 - 2025.

L'equip del C.B. Sueca Pintulac es proclamà subcampió de la Copa Federació Provincial després de perdre davant el C.B. Aldaia que fou millor en la segona part, després d'uns primers vint minuts on els suecans dominaren el ritme de joc i aconseguiren avantatges clars en el marcador (39-32 al descans). Les errades en moments importants de l'últim quart decidiren el guanyador de l'encontre per 74--78.