C.B. SUECA 61 - BASKET CARTAGENA 78

L'equip del Basket Cartagena aconseguí, a falta d'una jornada, el campionat del grup 'B' de 1a nacional, demostrant al llarg de tota la temporada el seu lideratge, basat sobretot en la profunditat de la banqueta, capaç de mantenir un ritme de joc elevat tot el partit. El Club Bàsquet Sueca està disputant els darrers partits amb moltes baixes i dissabte haguérem de lamentar una altra, al darrer quart, la del base Andreu que s'ha de sumar a les de Bruno, Ximo, Luis i Josep. Malgrat estes circumstàncies, els suecans foren capaços, sobretot al segon quart, de realitzar un gran joc, i posar-li les coses difícils al líder. Al primer quart el Cartagena, després d'uns minuts d'igualtat i gran encert per part dels dos equips (m.3: 9-8), començà a imposar el seu joc i capgirar el marcador: 12-25. Al segon quart els pivots suecans dominaren el joc interior i aconseguiren retallar les diferències i tornar a equilibrar el partit, amb un parcial de 20-9: 32-34. Però a l'inici del tercer quart, el Cartagena posà en pista els seus millors llançadors i amb tres triples acabava amb la reacció suecana: m.5: 39-49; la diferència es mantingué fins a la fi del penúltim quart: 46-57. Com ja hem comentat, al darrer quart es tornà a notar el desequilibri en les banquetes, amb contínues rotacions visitants i amb el lògic cansament dels suecans, que veien com l'esforç per retallar les diferències no tenia recompensa: m.5: 50-71; m.7: 58-71, fins arribar al resultat final: 61-78.
Jugaren: Andreu (4), Javi (2), Raül (24), Carlos (11), Gedas (3), Bolufer (7), Carles (8) i Nardo (3).
Dissabte, dia 28, a les 19'30 h, es disputarà a Benidorm l'últim partit de lliga.