El Bàsquet Sueca no seguirà en Primera Divisió Nacional si no troba espònsor

Després de quatre temporades en la Primera Divisió Nacional, el Club Bàsquet Sueca renunciarà a la seua plaça en la categoria si no apareix, a curt termini, un patrocinador de garanties que faça viable el projecte una campanya més. Eixe fou el principal titular que es va extraure del tradicional dinar de final de temporada que l’entitat va celebrar, dissabte passat, en una pizzeria del poble.

El president del club, Miquel Furió, va deixar palés en el seu discurs que el club té clar que un altre any sense espònsors en Primera Nacional “és hipotecar el club”.

Al dinar assistiren els integrants dels tres equips séniors del Bàsquet Sueca, així com la directiva i la regidora d’Esports, Tere Ribes, a qui el club va obsequiar en señal d’agraïment per la col·laboració institucional. Cal recordar que l’Ajuntament de Sueca ha finançat esta temporada els desplaçaments del primer equip, la majoria d’ells a municipis de Múrcia i de la província d’Alacant.

El president del club també tingué paraules de record cap a Enrique Latorre Momparler, un històric del bàsquet suecà -primer com a jugador i després com a entrenador del primer equip a la dècada dels 90- que va faltar fa uns dies.

Tota la família del Club Bàsquet Sueca es va conjurar per a continuar endavant amb este projecte esportiu, donant suport, sobretot, a l’esport de base i a l’educació, necessaris, digué Furió, “si volem que la nostra societat tinga futur”.
Suheca.com