Temporada 2021/2022

INFORMACIÓ TEMPORADA 2021/2022

Benvolgudes famílies,

Una vegada més ens adrecem a vosaltres per agrair-vos la vostra confiança amb el nostre club, que també és el vostre, i formar part d’esta família on l’objectiu primordial és formar amb valors les vostres filles i fills, tot i gaudint de l’esport i del bàsquet. Esperem que prompte tornem a una nova normalitat i ens retrobem a les pistes.

Aquesta temporada el Club Bàsquet Sueca vos oferix novetats importants,

  • Entrenaments de tecnificació per a les categories: Aleví, Infantil, Cadet. Un dels dies d’entrenament es comptarà amb dos entrenadors per a realitzar entrenaments més individualitzats i així treballar la tècnica de cada jugador
  • El club disposarà d’un fisioterapeuta, que atendrà puntualment, tot i atenent les indicacions de l’equip tècnic, els jugadors i jugadores que necessiten els seus serveis.
  • Disposem a més de material d’entrenament actualitzat i renovat per a realitzar entrenaments més específics.

La primera setmana de setembre començarem els entrenaments de pretemporada, es poden consultar els horaris a aquesta pàgina, encara que aquestos poden sofrir  alguna variació per les festes del poble. Per a una bona organització de la temporada, es fa necessari que tots els jugadors comencen en les dades indicades. Als horaris de setembre s'indica el dia exacte d’inici dels entrenaments per a cada categoria.

Per a formalitzar la matrícula cal seguir les instruccions que es mostren a continuació.

Cal fer notar que durant les activitats que es realitzen des del club: entrenaments, partits i qualsevol altra activitat o acte esportiu on participe el club, serà obligatòria una equipació d’entrenament i una equipació del club per a l’assistència als partits. És per això que el club proporciona cada temporada el pack de roba, consistent en equipació de joc i/o roba d’entrenament. Es responsabilitat de cada jugador que aquesta equipació estiga en condicions durant tota la temporada i de no ser així corre al seu càrrec la renovació.

Moltes gràcies pel vostre suport.